Medikal - Mooi!Natuurlijk bij Rianne

Medikal

Ik Skin Perfection is het enige cosmeticamerk in Nederland dat wordt geadviseerd door artsen bij intensief medicijngebruik en medische behandelingen zoals chemokuren en/of bestralingen.

Gedurende deze periode gebeurt er veel met de huid. De huid heeft in deze periode speciale aandacht en rust nodig. Als er op tijd gestart wordt met het op de juiste manier verzorgen en beschermen van de huid kan er aan de neveneffecten vaak iets gedaan worden.

Het belangrijkste wat we kunnen doen voor de huid is de huid zoveel mogelijk beschermen en kalmeren, de verdraagzaamheid van de huid gaat tijdens medische behandelingen namelijk sterk achteruit.

Speciaal voor deze huid heeft Ik Skin Perfection een Medikal Kit ontwikkeld. De producten zijn veilig te gebruiken tijdens bestraling, chemokuur of tijdens intensief medicijngebruik, zelfs bij vormen van kanker die hormoongevoelig zijn.

Door de producten uit deze kit te gebruiken zorgen we ervoor dat er minder pigmentvlekken ontstaan, de huid minder overgevoelig reageert, de huid niet zo dof en droog wordt en geïrriteerd raakt.

De producten zijn vrij van:

  • Hormoon ontregelende ingrediënten ( phyto-oestrogeen; zoals soja, aloë vera, venkel, salie, hop, teunisbloem, avocado).
  • Verstorende bestanddelen zoals metalen bij bestraling.
  • Chemische toevoegingen; conserveringsmiddelen of emulgatoren.
  • Parabenen, sulfaten, aluminium en paraffine.
  • Parfum, geurstoffen.
  • BPA bevattende verpakkingen.