Ik skin Perfection - Mooi!Natuurlijk bij Rianne

Ik Skin Perfection

Ik heb heel bewust gekozen voor de producten van Ik skin Perfection.

Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve ingrediënten , ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en huidflora van de huid is het uitgangspunt. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werken we alleen met 100% pure organische ingrediënten, de groene cosmeceuticals.

Wanneer spreken we van cosmeceuticals? Als de werking van de actieve ingrediënten tegen de farmaceutische grens aanligt. Ze kunnen een dieper niveau in de huid bereiken, op deze manier kunnen we ook verschillende huidaandoeningen zoals, Rosacea, Acne en pigmentaties, dieper in de huid aangepakt worden, daar waar de oorzaak zich bevindt. Reguliere cosmetica beperkt zich tot de bovenste dode huidlaag en heeft slechts een verzorgend en verzachtend karakter hebben.

Alle producten hebben een NO-LABEL en bevatten geen huidbelastende stoffen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine, geur- en kleurstoffen . Door de  bewuste keuze van de klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering, zijn de producten zacht en daadkrachtig voor de huid.

  • De PH-waarden van de producten  zijn afgestemd op de PH-waarde van de huid.
  • Alle producten zijn dierproefvrij.
  • De producten zijn veilig te gebruiken bij chemotherapie of ander intensieve medicatie.
  • Duurzame verpakkingen van FSC gecertificeerde bedrijven.
  • Gebruik van RCS-glas, wetenschappelijk bewezen langere houdbaarheid, waardoor we minder conserveringsmiddel hoeven toe te voegen, het glas is recyclebaar.
  • We werken samen met diverse sociale werkplaatsen in Nederland. Daarmee stimuleren we hun onafhankelijkheid in onze samenleving.